Gastronómia

  • You've just added this product to the cart:

    Čašník - servírka

    0 out of 5

    Čašník – servírka

    Absolventi kurzu čašník – servírka majú vedomosti a zručnosti z oblasti uplatňovania zásad hygieny, bezpečnosti pri práci, predpisov HACCP, pozná odbornú terminológiu, ekonomické a právne aspekty podnikania, spoločenské pravidlá správania sa a komunikácie, pravidlá a techniku jednoduchej, zložitej obsluhy a obsluhy pri slávnostnom stolovaní.

    675,00 
  • You've just added this product to the cart:

    Cukrár - cukrárka

    0 out of 5

    Cukrár – cukrárka

    Dátum otvorenia: 2.10.2018

    Vzdelávací program je určený záujemcom so základným, stredoškolským alebo vysokoškolským vzdelaním, ktorí chcú nájsť pracovné uplatnenie v zariadeniach cukrárskej výroby, alebo si otvoriť v danej oblasti činnosti živnosť.

    495,00 
  • You've just added this product to the cart:

    Kuchár - kuchárka

    0 out of 5

    Kuchár – kuchárka

    Dátum otvorenia: 10.12.2018

    Absolventi kurzu Kuchár – kuchárka budú ovládať teoretické vedomosti a praktické zručnosti zo základov práce vo výrobnom stredisku, príprava pokrmov studenej kuchyne, príprava pokrmov teplej kuchyne, príprava minútok, príprava pokrmov pre rýchle občerstvenie.

    790,00